SUNGAZING - SOLARNA JOGA




U 19 stoljeću britanci su u Indiji otkrili postojanje jogija koji su navodno imali više stotina godina, tako su sa velikim interesom započeli istraživati fenomen fantastično starih i vitalnih ljudi. Ti stari ljudi-jogiji poznavali su jednu od najčuvanijih tajni svih vremena"solarnu jogu" odnosno način ili tehniku s pomoću koje se direktnim upijanjem energije sunca, može podmladiti fizičko tijelo. Ljude koji su ovladali moćima manipulacije sunčevom energijom nazivaju"oni koji se hrane božjom manom" Najpoznatiji solarni jogiji 19 i 20 stoljeća su Swami Visudananda, Prahlad Djani, lutajući svetac Sun-jogi Umasankara i Hira Ratan Manek,



takošđer lutajući svetac Sun-jogi koj i nesebično prenosi suvremenim ljudima ovo prastaro znanje. Ovaj zadnje nabrojani je prošao ispitivanja NASA-e, američke agencije za svemirska istraživanja u trajanju od skoro 2 godine, a nikada ni jedan čovjek prije Maneka nije bio podvrgnut tako temeljitim i dugoročnim testiranjima.


Zaključak znanstvenika NASA bio je da se radi o fenomenu, jer su sva istraživanja pokazala stvarne vrijednosti solarne joge, a neke tehnike su uklopljene i u program za obuku astronauta. Nekoliko naučnika isprobalo je osobno Solarnu Jogu i bili su fascinirani načinom i brzinom kojom su potaknuli svoje Paranormalne sposobnosti, one su kod svakog čovjeka latentne, ali ih je teško pobuditi, zato mnogi odustaju, jer sve tehnike zahtjevaju dugogodišnji svakodnevni rad, ali ne i Solarna Joga, ona brzo i moćno budi uspavane sposobnosti čovjeka, kao i njegovo zdravlje. Primjenom i svakodnevnim vježbanjem solarne joge, nestaju sva fizička i psihička oboljenja u roku od nekoliko mjeseci. Energija sunca i njen dugin spektar boja odgovaraju boji organa u ljudskoj bioplazmi- auri, iscjeljivanje bojom poznata je holisticčka metoda i primjenjuje se u SAD-u, Francuskoj, Engleskoj, Njemačkoj, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Indiji......!



Tečaj solarne joge kratak je i lako savladiv, te ne traži nikakve fizičke napore, niti zahtjeva neke fizičke vježbe posebnog karaktera, samo nešto želje i volje, kada ste donjeli odluku o promjeni kvalitete života, već ste učinili pola posla, učinili ste inicijaciju i evokaciju. Solarna Joga se može naučiti prakticirati i bez vodstva nekog iskusnog trenera, gurua ili praktičara, za sada ne postoje pisana djela o toj u tajnosti dugo čuvanoj tehnici, ali imate dosta uputstava, video materijala, slika za tu praksu.

"Bez sunca nema života, svaki pokret svakog zivog bića događa se zahvaljujući suncu"

 

Nema komentara:

Objavi komentar